Oci i cultura

Terrassa avança la llufa de Nadal contra Sabadell

Fotomuntatge compartit a xarxes per La Xemeneia / DS

Tot i que encara falten 13 dies per tal que arribi el 28 de desembre, les xarxes bullen amb la primera mena -podríem dir- de llufa de Nadal. I es podria resumir en un intent d’atac de Terrassa contra Sabadell. Es tracta d’un fotomuntatge elaborat pel col·lectiu egarenc La Xemeneia, en què simulen una lona penjada de la Torre Millenium de l’Eix Macià amb el lema “Ganes de perdre-us de vista”.

Es tracta d’un joc d’imitació a la gran bastida publicitària que Joan Laporta ha penjat a un edifici a prop de l’estadi Santiago Bernabéu, a Madrid, tot atiant la seva candidatura a les eleccions a la presidència del FC Barcelona (que tindran lloc el pròxim 24 de gener). “Ganas de volver a veros”, diu el lema original.

“Tenen sabadellitis

Hi ha hagut reaccions des de Sabadell, tot acusant els membres de La Xemeneia de tenir “sabadellitis“, a causa de la freqüència amb què centren les seves bromes en Sabadell. Igualment, el fotògraf i tècnic de so de Ràdio Sabadell, Roger Benet, ja ha cridat a la resposta des de Sabadell:

A més, l’efecte publicitari de Joan Laporta ha fet brollar els memes a les xarxes socials, que s’han omplert de modificacions del cartell original, tot canviant la figura de Laporta per personatges com el Rei Emèrit Joan Carles I i el dictador Francisco Franco.

Les picabaralles entre Sabadell i Terrassa a les xarxes socials són habituals, com ara en la divertida guerra d’emoticones que va tenir lloc a principis de març (molt pocs dies abans que es declarés el confinament). Si per una banda arribaven les cebojis, els stickers que sabadellenquitzaven definitivament els telèfons mòbils de tota la ciutat (inclosos missatges en contra de Terrassa, com ara el FCK TRS), Terrassa contraatacava amb les egarmoji, de forma que La Xemeneia recollia el guant llançat per Pura Ceba el dia anterior.

Comentaris
To Top