Ciutat

Antonio Ontiveros, referent de la lluita veïnal, nou portaveu de Podem

Antonio Ontiveros, nou portaveu de Podem / D.S

Podem Sabadell té nou portaveu. És Antonio Ontiveros, activista veïnal de la ciutat. Ha estat escollit aquest mes de desembre per votació de la militància, durant el procés de reestructuració del partit a la ciutat.

Ontiveros va ser durant 8 anys membre de la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell i és president de l’Associació de Veïns de l’Eixample. En les anteriors eleccions municipals, va ser el número 3 de la llista. A més, va ser membre de l’anterior Consell Ciutadà Municipal.

Sobre l’horitzó del partit a la ciutat, ha afirmat: “Podem ha de dedicar-se a enfortir-se i créixer, començant pels barris. Sabadell és una ciutat de barris i les necessitats i les lluites són aquí”, ha destacat el nou portaveu municipal de Podem a la seva presentació, celebrada a la seu del partit a l’avinguda de la Concòrdia.

Un dels objectius a curt termini del partit serà treballar perquè la candidatura d’En Comú Podem, liderada per Jéssica Albiach, “obtingui un gran resultat”, ha destacat Ontiveros.

La tinenta d’alcaldessa i Feminismes, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, ha destacat la figura d’Ontiveros: “És un referent de la lluita veïnal d’aquesta ciutat. Estic convençuda que amb l’Antonio tindrem un Podem més fort. Som el partit de referència a l’espai del canvi a la ciutat i som part del govern”.

El procés de reestructuració de Podem ha inclòs, a més, la reconstitució dels dos cercles de la ciutat i l’elecció de dos representants al Consell de Cercles. La votació es va dur a terme a través d’una assemblea telemàtica. Ontiveros va ser el candidat més votat, imposant-se a Maria Antònia Pérez Vega.

Comentaris
To Top