ESPORTS

La UD Logronyès, pròxim rival del Sabadell, notifica quatre positius

Ousama Siddiki, un dels jugadors afectats per coronavirus / CEDIDA (nuevecuatrouno.com)

Està en perill el Sabadell-Logronyès del pròxim dilluns a la Nova Creu Alta? Aquesta és, segur, la pregunta que es fan ara mateix els seguidors arlequinats després de conèixer que el club de La Rioja ha notificat avui quatre casos positius a la seva plantilla. Segons un comunicat del club, es tracta d’Ousama Siddiki, Ander Vitoria, Mateusz Bogusz i José Luis Garcia, Zelu. Tots ells han jugat més de 13 partits aquesta temporada i són peces habituals en l’engranatge del tècnic Sergio Rodríguez.

Els quatre jugadors van donar positiu en la prova d’antígens i ara s’ha de confirmar amb la PCR. De moment, han quedat aïllats als seus domicilis i s’haurà de comprovar també si poden sortir més casos durant la setmana. El Sabadell ja va patir un cas de suspensió davant l’Alcorcón per un suposat brot a l’equip madrileny i després van resultar que els positius eren falsos per un error del laboratori. De moment, hi ha tranquil·litat al Centre d’Esports i es confia a poder disputar el partit el dilluns (21 h). Cal recordar que la reglamentació de la Lliga de Futbol Professional és clara en aquest aspecte: mentre un equip disposi de 13 fitxes professionals per fer la convocatòria, haurà de jugar. La pot completar amb jugadors del filial o juvenil i sobre la gespa n’hi ha d’haver 7 amb llicència professional.

En tot cas, caldrà esperar com evoluciona la situació. De moment, el Sabadell treballa amb tota normalitat i Juan Hernández, un dels grans protagonistes a Almeria, ha reconegut que en el seu famós gol de falta indirecta va manar “la improvisació, ja que teníem una idea inicial, però després vam veure que tenien una mica deixat el pal i vam decidir canviar. Tot va sortir bé”, ha dit el murcià, qui ha marcat tres gols fins ara, tots fora de casa. “Estem fora de la zona de descens, però la classificació està molt ajustada i en aquesta segona volta tocarà lluitar moltíssim. El més important és començar a sumar de tres en tres, sobretot a la Nova Creu Alta”, ha explicat.

Comentaris
To Top