Publicitat
OBITUARIS

Eduard Gutés i Martín

[Per Ramon Alberich i Ferrer, president de la Cambra de Comerç de Sabadell]

La relació de l’Eduard Gutés amb la Cambra de Comerç de Sabadell s’inicià amb la seva incorporació com a membre assessor de la Comissió de Comerç Interior el mes febrer del 2007, en aquell moment, en representació del Col·legi d’Agents Comercials de Sabadell.

La seva participació en la comissió des d’aquella data i fins al darrer dia sempre va ser molt activa, amb valuoses aportacions, i amb una presència continuada i una participació remarcable.

El gener del 2011, en esdevenir president del Col·legi d’Agents Comercials de Sabadell, l’Eduard es va incorporar també al ple de la Cambra en substitució del Sr. Joan Nicolau, com a vocal assessor, càrrec que va mantenir fins a l’actualitat.

Des d’aleshores va tenir una presència constant a les sessions del Ple, màxim òrgan de govern de la Cambra, fent, en defensa del col·lectiu que representa, intervencions i aportacions que han ajudat especialment la Cambra a prendre consciència en tot moment de la realitat econòmica de la demarcació.

Tant en temes de comerç com en temes generals, la seva opinió sempre va estar molt ben valorada.

Parlem de 13 anys de participació desinteressada i altruista, en què l’Eduard va meritar el reconeixement entre tots els companys de la Cambra com a persona propera, rigorosa i implicada, i sent un excel·lent representant del seu sector, del comerç i de la figura de l’agent comercial.

Durant aquest temps, vàrem compartir moments complicats per a tothom i per a la mateixa institució, i que amb la seva presència i suport hem pogut tirar endavant fent la Cambra millor i més resilient.

És només amb persones del seu tarannà i disposició que la nostra societat i també les entitats que la conformen creixen i evolucionen per ser més justes, participatives i fortes.

Volem traslladar públicament el reconeixement i l’agraïment de totes les persones i dels companys de la Cambra de Comerç amb qui va compartir el seu temps i els seus coneixements al llarg de tots aquests anys.

I també vull expressar el meu testimoni per l’entranyable tracte que sempre ens va dispensar i que personalment agraeixo sincerament i recordaré sempre.

Moltes gràcies, Eduard Gutés, per haver compartit el teu temps amb nosaltres.

Tots els amics i companys de la Cambra de Comerç et recordarem sempre. DEP.

Mor Eduard Gutés, president del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top