Ciutat

14-F: Junts per Catalunya es presenta a Sabadell com la “força de l’1 d’octubre”

Presentació de Junts per Catalunya a Sabadell / O. ROJAS

Junts per Catalunya arrenca la campanya electoral a Sabadell reivindicant el paper del partit en el referèndum de l’1 d’octubre i presentant-se com a força a governar la Generalitat. A la plaça del Mercat, la portaveu del grup municipal i número 20 a la llista de la candidatura el 14-F, Lourdes Ciuró, ha estat acompanyada del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró; la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

Ciuró, qui ha fet una crida a la participació, ha ressaltat el compromís de Junts amb l’1 d’octubre. “Les urnes no ens fan por”, ha assenyalat, a tall de paral·lelisme entre el referèndum i les eleccions del 14-F. Damià Calvet, que ha lamentat que la convocatòria d’eleccions sigui causada a la inhabilitació de Torra, ha definit Junts com la “força de l’1 d’octubre”. Tots dos candidats han recalcat la importància del Vallès Occidental per Catalunya.

Lourdes Ciuró, a l’inici de campanya del 14-F de Junts / O. ROJAS

En el mateix sentit, Puigneró ha destacat la força “capdavantera” de la comarca en la indústria i ha posat de manifest la necessitat d’apostar per la digitalització. El conseller santcugatenc ha ressaltat la presència de la UAB, la UPC i, entre altres centres, el Sincrotró, i s’ha compromès “a reforçar l’economia del coneixement”. Ha acabat citant Com el Vallès no hi ha res, del sabadellenc Pere Quart.

A continuació, Àngels Ponsa, que divendres passat ja va ser a Sabadell, ha tornat a realçar “la cultura de la proximitat”. “No tot ha de passar per Barcelona, la resta del territori té molt talent i projectes que mereixen ser compartits”, ha assenyalat.

“La candidatura de Sabadell no té punts febles”

Comentaris
To Top