DSCases

La calidesa de la tardor, a la llar

Una espelma encesa és sinònim de llar

El dia s’escurça, les temperatures baixen, tornen les obligacions laborals, els problemes d’agenda, la rutina i l’estrès. Les vacances van fer la seva funció, però ara ja estan quasi oblidades: ens van preparar per a aquest moment, per tornar a la vida real.

I la vida real és inhòspita! Mentre que a l’estiu només volíem sortir al carrer, aprofitar les terrasses i els patis, posar flors als balcons i celebrar la vida, a la tardor la cosa canvia. Ara ve de gust començar a retrobar-nos amb la roba d’abrigar, passar més estona a l’interior de la llar i convocar vetllades íntimes amb família i amics molt propers. Quan a fora fa fred, és quan més calidesa hem de trobar al nostre espai.

A la tardor buscarem l’escalfor de la llar de foc, els colors orgànics, les espelmes aromàtiques… I ens retrobarem amb el sofà: és moment de renovar els coixins i buscar una manta per llegir, veure sèries o compartir vetllades de confessions. I, on a l’estiu només volíem begudes refrescants, ara ens toca tenir la cuina preparada per fer tota mena d’infusions i provar de fer els cafès com els professionals de les cafeteries més acollidores. Toca gaudir de la llar.

Comentaris
To Top