DSCases

Posa llum a casa teva

/ D.S

No és fàcil, sense sortir de Sabadell, ni haver de recórrer al totpoderós gegant suec, decorar casa teva a preus baixos. O potser sí que ho és?

Hem fet la prova. Després d’una llambregada ràpida per internet, observem que les opcions per decorar casa teva comprant a botigues de Sabadell són múltiples. I no necessàriament requereixen desembutxacar cap morterada de diners. Coixins, quadres, cistells per emmagatzemar mantes, fundes de sofà, llums… Hi ha de tot, i a bon preu, sense necessitat d’agafar el cotxe per desplaçar-nos.

Durant el procés, també, una botiga al carrer de la Creueta on hi ha tota mena de productes de decoració per la llar. A la Mishu Home Decoració hi trobem Estela Romero, que va aixecar la persiana ara fa 6 anys. Des d’aleshores, explica, ha proveït de productes un fotimer de llars de la ciutat. “A vegades, passo per un carrer i veig tot de cases on he portat alguna cosa”, explica.

Abans, havia treballat per una empresa de decoració, per la qual viatjava per tot Espanya. Va ser aleshores quan va observar que, a Sabadell, hi faltava una botiga outlet de decoració. Un lloc on comprar productes que, per una petita tara, sovint imperceptible, s’haguessin de retirar de la botiga. Ella els ofereix per un preu inferior de mercat. A més, també fa mobles a mida.

Ens hem deixat assessorar per l’Estela i hem sortit de la botiga amb un cistell –“molt útil, per posar-hi coixins o mantes del sofà”–, una estora de rajoles hidràuliques artificial –“un dels productes més venuts, queda genial i és molt útil a la cuina”–, un penjador de fusta molt original i una olivera artificial, acompanyada d’un cistellet per decorar el gerro.

Comentaris
To Top