DSCases

Plantes hipsters per casa teva

Quan un hipster dels pesats es posi a fardar sobre les exòtiques plantes de casa seva, és probable que no entenguis res. Ni a l’examen de la selectivitat d’humanitats es fan servir tants llatinismes. Et parlarà de les seves estimades Dracaena del menjador, sobre com s’ha de regar una Yucca Eleplantipes o de la companyia que fa una Chrysalidocarpus lutescens. No cal que et facis mala sang per adonar-te que no tens ni la més remota idea sobre plantes: aquest papanates en sap tant perquè són els únics éssers vius que l’aguanten. Ep! Però els cactus, sí. En qualsevol cas, els cactus sí que els coneixes i queden ben bufons.

El tema, però, és que no cal ser un expert repelent perquè casa teva tingui un toc modern. Només que compris els tipus de plantes que et presentem, i les reparteixis bé per la llar, podràs deixar bocabadat a qualsevol modernet bocamoll.

Però atenció, s’ha de vigilar amb això de les plantes. Perquè enganxa. És molt fàcil que comencis comprant un cactus, després en busquis un altre per fer-li companyia, a continuació et faci gràcia tenir un bonsai i que, al final, et trobis anant cada molt poc a un garden, vivint enmig d’una selva i que comencis a parlar de les plantes pels seus noms científics, en llatí. Repeteixo: atenció, perquè si et despistes acabes convertint-te en el hipster torracollons que parla amb una Dracaena.

plantes_hipsters_sansevieria

Publicitat
Comentaris
To Top