DSCases

L’aposta pel talent sabadellenc de Next Arquitectura té fruits arreu

A l’inici de qualsevol aventura empresarial, arriben cants de sirena provinents de Barcelona. Perquè és una ciutat que promet ressò i oportunitats. Però hi ha qui prefereix, amb orgull, apostar per les bondats de Sabadell. És el cas de Next Arquitectura, un despatx que es nodreix de talent jove i de la ciutat. I el temps ha acabat demostrant que Gerard Ribot i Núria Vílchez, tots dos arquitectes, van prendre una bona decisió quan van decidir engegar el projecte aquí. Ara són un equip de 22 professionals –un 80% de dones– sol·licitats arreu, a la ciutat i a escala nacional.

A banda de tots els projectes que Next Arquitectura ha desenvolupat a Sabadell i els que té previstos, el talent sabadellenc del despatx ha estat reclamat, per exemple, per construir l’Hotel Marble, a Sant Antoni de Portmany, Eivissa. Són 320 habitacions, 6 restaurants i tres zones de piscines.

També són darrere, entre altres projectes, d’una promoció d’una cinquantena d’habitatges a Girona, per a la promotora basca Loiola. Són pisos, àtics i plantes baixes d’una a tres habitacions, des de 60 metres quadrats fins als que en fan 105, a vint minuts caminant del centre de la ciutat. Paral·lelament, Next Arquitectura ha estat sol·licitat per a una reforma integral d’un edifici al carrer d’Alfonso de Saragossa. Davant del Pilar, una ubicació comparable a les Rambles barcelonines.

Next Arquitectura treballa amb l’edifici Migdia, a Girona

Next Arquitectura treballa amb l’edifici Migdia, a Girona / CEDIDA

“Som un despatx de gent jove amb ganes de canviar les coses, que busca talent a la ciutat i a l’entorn i que, gràcies a 8 anys d’esforç, comencem a construir en l’àmbit nacional, amb projectes de grans magnituds”, explica el cap de projectes de Next Aquitectura, Gerard Ribot.

Però Sabadell no es queda sense els projectes del despatx. Roda el món i torna a Sabadell. Next Arquitectura treballa amb el futur del Llac Center i amb una residència geriàtrica en una antiga fàbrica tèxtil de la carretera de Terrassa.

Comentaris
To Top