Ciutat

Juli Fernàndez: “El Vallès Occidental és clau per a la victòria republicana el 14-F”

ERC ha reunit avui dissabte els deu candidats de la comarca a les quatre columnes de la UAB, al sud del campus de Bellaterra

Juli Fernàndez, exalcalde de Sabadell, durant l'acte/ CEDIDA

L’exalcalde de Sabadell i candidat número 17 d’ERC a la demarcació de Barcelona el 14-F, Juli Fernàndez, defensa que un bon resultat del partit al Vallès Occidental és “clau per a una victòria republicana” als comicis. Fernàndez ha fet aquestes declaracions acompanyat dels nou altres candidats de la comarca que formen part de la llista d’ERC en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya en una trobada d’inici de campanya a les quatre columnes de la UAB, al campus de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès). Entre els candidats hi havia dos sabadellencs més: Clara Palau i Quim Belomente, número 28 i 41 per Barcelona, respectivament.

Imatge dels membres de l’acte d’ERC/ CEDIDA

D’altra banda, Juli Fernàndez ha dit que el Vallès Occidental és la segona comarca més poblada de Catalunya i que, per tant, és clau per a la victòria d’ERC. A més, ha afegit que són el partit més preparat per afrontar la crisi derivada del coronavirus. “Som l’eina més útil per fer front a l’emergència sanitària i per recuperar el país. Estem disposats a liderar aquesta càrrega, que serà dura i complicada, de recuperar el país socialment i econòmica, i de fer front a la pandèmia de covid” ha afirmat.

Per acabar, Fernàndez ha recordat que ERC està “disposada a guanyar la independència” i ha tirat un dard al PSC liderat per Salvador Illa: “La nostra victòria republicana davant del 155 depèn que la gent ens faci costat, perquè el país sigui millor” ha finalitzat.

Comentaris
To Top