ESPORTS

El Mercantil suma un punt d’or davant un potent Espanyol B (1-1)

Una acció de lluita en el partit disputat a Arraona-Merinals| Lluis Franco

Punt d’or. En el debut de Daniel López com a entrenador del Mercantil, el conjunt blaugrana ha sumat un empat molt valuós enfront d’un poderós Espanyol.
Miraculós per com s’ha donat el desenvolupament del partit. Tan sols durant els primers vint minuts del xoc s’ha disputat el domini i el control de la pilota. A partir d’aquí, l’equip visitant s’ha fet totalment dominador del joc i ha demostrat la seva jerarquia individual i el gran concepte de joc que posseeix.

No obstant això, el Mercantil s’ha replegat en tot moment de manera notable i, ni tan sols la profunditat necessària ha tingut l’Espanyol per a poder ser determinant en els metres finals. Després del descans els rols han semblat continuar sent els mateixos, fins que en una jugada aïllada Alex Berlanga ha recollit en l’àrea un rebot i, caient-se, ha posat per davant al seu equip.

El que té el futbol, no? L’Espanyol s’ha vist obligat a esforçar-se encara més per a poder trobar la igualtat, en un partit que ho ha dominat en tot moment. El conjunt de López ha buscat a partir d’aquest moment el tancament perfecte en defensa i alguna possible oportunitat d’atacar l’espai. Sí, la idea no era dolenta. Però els pericos han desplegat tota la seva artilleria i idea de joc per a arribar a l’objectiu, i l’han aconseguit. En el minut 70, després d’un dels tants rebutgis de l’equip sabadellenc, Adrián Salguero s’ha trobat una pilota que ha quedat morta després d’un error en la defensa blaugrana i ha posat el merescut empat.

El Mercantil ha posat tot el que té i ha tret un gran punt enfront d’un rival que sempre és difícil. No obstant això, s’ha de tenir en compte que existeix la necessitat de revertir aquesta situació d’inestabilitat per a no complicar-se en la classificació. Diumenge que ve dia 7 de febrer s’haurà d’anar per la victòria en la visita enfront de la Fundació Esportiva Grama.

Comentaris
To Top