ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Hem de polir detalls i guanyar, que és del que es tracta”

Hidalgo, donant instruccions als seus jugadors / LL. FRANCO

Les reaccions del tècnic arlequinat després de l’empat a 0 davant el Logronyès (0-0)

Valoració del partit: “Penso que hem fet una gran primera meitat, amb domini, però sense massa ocasions. Si bé és cert que n’hem tingut una de molt, molt clara. Es tracta de fer gols i posar-te per davant. El Logronyès ha utilitzat una estructura diferent de la que fa servir normalment, però nosaltres ho hem estat treballant durant la setmana, sobretot, la seva sortida de 5. Hem estat còmodes amb la sortida de pilota, traient la pilota per fora. És cert que ens falta una mica en aquest u contra u. Tens la sensació que fas moltes coses per posar-te per davant”.

Ocasió desaprofitada d’Stoichkov: “Es treballa arribant al vestuari, continuant. Ara la pilota no li vol entrar, però està fent un desgast físic enorme. Stoichkov ens dóna aquesta alçada, roba pilotes a camp contrari… Al final són situacions que passen al futbol. Hem d’estar al seu costat i sabem que ens donarà moltes alegries d’aquí a final de temporada”

En posicions de descens: “Hem de tenir clar que necessitem molts punts per assolir l’objectiu. Quan ets superior a la primera meitat has de posar-te per davant, l’equip contrari ha d’arriscar una mica més. És una situació difícil –descens– que costarà molt de sortir. Ara venen equips que planteges coses molt diferents del que plantejaven durant la primera volta. Hem de polir detalls i guanyar, que és del que es tracta”.

Últim dia de fitxatges: “Situació estranya, però has de diferenciar. Hem parlat molt durant el dia amb el Jose Manzanera de les situacions que estaven obertes. Falten 30 minuts, però crec que serà difícil que cristal·litzin. Hi ha moments en el que el Sabadell no domina el mercat, no té aquesta fortalesa que altres equips sí que tenen. Hi ha jugadors que volien sortir i ara no volen sortir”.

El Sabadell desaprofita una nova oportunitat a la Nova Creu Alta (0-0)

Comentaris
To Top