DSFamília i nens

És l’hora de comptar ovelletes

Hi ha infants a qui els costa adormir-se i per a qui els consells valen
Hi ha infants a qui els costa adormir-se i per a qui els consells valen / PEXELS

De la mateixa manera que molts adults tenen problemes per adormir-se a la nit, hi ha nadons i infants a qui també els passa. Quina és la millor manera perquè comptin ovelletes el més ràpid possible? Us portem alguns consells que, fins i tot, valdran per als que no són tan petits.

El primer consell és l’horari. Es tracta d’estipular una hora per adormir el nadó o l’infant. Idealment, està comprovat que la millor franja és entre les 19 h i les 21.30 h. Comencen a estar cansats i, per tant, cal evitar que percebin activitat. El seu cos podria començar a produir adrenalina i això retardaria l’arribada de la son.

Un dels trucs és el bany relaxant. Es pot acompanyar de música i massatges, a l’aigua o després, en sec. Tot plegat ajudarà que es vagin relaxant.

Per fer el massatge, és recomanable usar algun oli corporal o una crema, perquè es converteixi en una experiència encara més relaxant. Hi ha productes amb aromes i essències agradables que encara ajudaran a relaxar més els nadons.

Comentaris
To Top