ESPORTS

Grups Arrahona goleja Amics Pou en el derbi i manté les opcions de classificació (3-7)

Lògica l'alegria dels jugadors de Grups Arrahona / Ll. Franco

Final apassionant al grup 3  de Tercera Nacional de Futsal. Els Grups Arrahona han tingut l’oportunitat de reprendre les possibilitats d’accedir a la fase d’ascens i, en el derbi sabadellenc s’ha imposat contundentment enfront del primer de la classificació, els Amics Pou Escorial, que ja tenia el bitllet a la butxaca.
Amics Pou ha començat amb molta garra i contundència com de costum. La primera meitat ha conclòs amb una victòria parcial 2-1. No obstant això, en aquesta ocasió, el líder no ha pogut mantenir-se sòlid enrere i ha vist com el partit se li ha anava escapant de les mans.

Amb molta personalitat, Grups Arrahona ha trobat el camí per a buscar i trobar el resultat necessari. Gens fàcil, i menys tenint en compte el rival de torn, però la realitat ha estat que aquesta vegada el Pou Escorial no ha pogut amb el seu rival i ha acabat caient 3-7.

Ha estat un derbi molt apassionant i disputat des del físic. Amb aquest resultat el Grups Arrahona manté les possibilitats d’arribar fins la tercera plaça, malgrat que encara hi ha partits per davant i s’han de donar diferents combinacions que ho facilitin. El més important és que continua viu.

Comentaris
To Top