OBITUARIS

Obituari de Josep Bombardó i Navinés, per B. A. O.

[Escrit per B. A. O.]

Després d’una llarga i cruel malaltia, en Josep Bombardó ens ha deixat. Encara que últimament intuíem que el final s’acostava, no per això, quan arriba el moment, és menys trist i dolorós.

El Pep ha estat un home que ha gaudit de la vida a la seva manera. Dotat d’un optimisme innat, que encomanava els que l’envoltaven, des de molt jove es va abocar intensament a una vida de treball, creant ocupació, investigant noves activitats, albirant tendències, processos, aplicacions… Era un home obert al canvi permanent i adaptable a les exigències de cada moment. Va albirar nous horitzons als quals es llençava sol o acompanyat.

Quan se li va requerir que assumís tasques de representativitat en el món empresarial, ho va fer sense reserves, amb la màxima eficàcia i discreció.

Ha estat un home valent en totes les facetes de la vida. També, últimament, afrontant la dura malaltia que se l’ha endut.

A part de les empreses en què intervenia directament, en va promoure moltes d’altres: Barcelona Moda Centre, Escola Superior de Disseny de Sabadell, Magatzems del Vallès… També iniciatives privades i/o corporatives que abastaven, des del tèxtil-confecció fins a l’immobiliari, que el tenien com a columna vertebral… Sense oblidar mai el compromís social amb els “seus” treballadors, la “seva gent” com deia ell. Estava sempre disposat a ajudar aquells a qui la vida havia tractat malament.

Ha tingut la sort de tenir al seu costat la seva dona, la Mariona, que li ha donat un suport total, en sintonia perfecta amb els fills, el Xavi i la Marta.

Parlar del Josep Bombardó ens portaria a omplir moltes línies que resumiria dient que va ser un gran empresari, ciutadà exemplar i amic dels seus amics. El trobarem molt a faltar. Descansi en pau.

Comentaris
To Top