Publicitat
OBITUARIS

Obituari de Josep Bombardó i Navinés, per Prevint

[Escrit de Prevint, Serviprein sociedad de Prevención SL]

Des de Prevint volem destacar l’enorme influència que per a nosaltres ha significat la presidència del Sr. Josep Bombardó i Navinés des de l’any 2015, en representació de la Fundació per la Indústria, fent de la nostra societat de prevenció un referent al país.

En la seva defensa del sector industrial català, ens ha fet treballar a contribuir al benestar i desenvolupament dels treballadors en els seus llocs de treball i ajudar les empreses en el compliment de les normatives laborals amb la finalitat d’assegurar la seva viabilitat a llarg termini.

Volem destacar la seva ferma convicció en la modernització de les pimes industrials catalanes i la seva aposta per reequilibrar el territori, fent nostres valors com el compromís amb el client, comportament ètic, transparència en l’oferta de serveis, esperit emprenedor i identificació amb el territori.

En nom de la Direcció de Prevint, del Comitè d’Empresa i de tots els treballadors/es de l’empresa traslladem les nostres condolences a la família. D.E.P.

Publicitat
Comentaris
To Top