Publicitat
OBITUARIS

Obituari de Josep Bombardó i Navinés, pel Gremi de Fabricants de Sabadell

[Escrit del Gremi de Fabricants de Sabadell]

Després d’una llarga malaltia, ens ha deixat en Josep Bombardó i Navinés, E.P.D., persona estretament vinculada al Gremi de Fabricants, del qual va formar part de diverses juntes directives i en va ser president. La seva personalitat li va permetre definir i assolir importants reptes, sempre a través del seu especial tarannà en què conjugava el seu coneixement i l’habilitat per arribar a acords.

Des que va agafar el timó de la institució va destacar per una gran capacitat executiva i negociadora, promovent importants projectes lligats amb el coneixement i amb la indústria, i més en concret la indústria tèxtil. La creació d’ocupació i el respecte al medi ambient van ser dos eixos vertebradors dels seus programes d’acció. Ha estat un sabadellenc implicat en diverses causes socials. Va donar sempre valor a la formació i per aquest motiu des del Gremi va impulsar l’Escola de Disseny Tèxtil.

Va tenir sempre present la contribució a la ciutat i el seu sentit institucional l’han fet mereixedor del reconeixement de moltes persones i institucions, i és per això que el Gremi de Fabricants celebrarà un acte d’homenatge quan les condicions actuals ho permetin.

És i serà un ciutadà del qual podem prendre exemple. En Josep Bombardó formarà part de la història del Gremi de Fabricants i de la nostra ciutat.

Publicitat
Comentaris
To Top