ESPORTS

L’OSC Budapest serà el rival de quarts de final

Ubovic i Cabanas, en el partit d’anada a Can Llong / LL. FRANCO

L’Astralpool Club Natació Sabadell s’enfrontarà a l’OSC Budapest als quarts de final. L’anada serà el pròxim 17 de març a Hongria i la tornada, el 24 de març a Can Llong.

Golejada d’escàndol 

La desencisada versió de l’equip en el partit d’anada a Can Llong obligava l’equip de Quim Colet a oferir una versió més millorada si volia superar els del barri de Sants. Dit i fet. Al descans, l’electrònic de la piscina Sant Jordi mostrava un contundent, però just, 3 a 10 que certificava el bitllet quan restaven setze minuts de joc. La baixa del boia australià Lachlan Edwards va ser decisiva en el transcurs del partit. Fran Valera i Lalo López-Escribano van ser els màxims golejadors de l’equip i del duel amb quatre dianes cadascú. 

‘Estrena’ amb bon peu

D’altra banda, l’Astralpool femení va iniciar la segona fase de la Divisió d’Honor superant el Sant Andreu a Can Llong per un còmode 13 a 7. Sabadellenques i andreuenques van mantenir un duel frec a frec fins a l’equador del partit (5-3), però l’encert ofensiu d’Irene González i Maartje Keuning, autores de quatre dianes, respectivament, va permetre acabar de decantar la balança a favor de l’equip de David Palma. Un triomf que servirà per reforçar la moral abans de viatjar a Grècia per jugar la tornada dels quarts de final de l’Eurolliga davant l’Olympiacos.

Comentaris
To Top