ESPORTS

El millor tennis estatal sub-16, al Cercle

Les pistes del Cercle Sabadellès 1856 / cedida

Des d’aquest divendres i fins diumenge, les pistes del Cercle Sabadellès 1856 seran l’escenari d’un nou torneig del Circuit Nacional de Tennis Sub-16 Mutua Madrid Open. Es tracta de la vuitena i darrera cita del millor circuit de joves promeses de l’Estat abans de la fase final, que es disputarà a Madrid entre el 3 i el 10 de maig, coincidint amb la celebració de l’ATP Masters 1000 a la Caja Mágica de Madrid.

Els millors i les millors tennistes cadets d’Espanya tindran la darrera oportunitat d’aconseguir els punts necessaris per classificar-se per a la fase final del circuit i, al mateix temps, obtenir punts per al ranking a la Real Federación Española de Tenis (RFET). Per part del Cercle Sabadellès 1856 hi participaran, via wild card, Guillem Gàlvez i Ainhoa Sáez. Segons Bruno Barrientos, director esportiu del club, és una bona oportunitat “per veure de prop les futures estrelles del tennis espanyol, les quinze millors raquetes del circuit cadet. Realment, hi ha joves amb molt nivell”.

El torneig comença demà divendres 12 (9 h) amb doble ronda de partits, dissabte 13 (9.30h) es disputaran les semifinals i diumenge 14 (9.30 h), les finals. Abans d’arribar a Sabadell, aquesta vuitena edició del Mutua Madrid Open Sub-16, que dirigeix l’extennista Alberto Berasategui, s’ha disputat a diverses ciutats espanyoles com ara Xàbia, Sevilla, Mallorca, Bilbao, Saragossa i Madrid, en dues ocasions.

Comentaris
To Top