Publicitat
SANT QUIRZE

Un conductor, ferit crític després de baixar del cotxe i ser envestit per una furgoneta a la C-58

Cues a la C-58, en una imatge d'arxiu / ACN

Un home va resultar ferit crític ahir dissabte a la nit després de ser atropellat per una furgoneta a la C-58 a Sant Quirze del Vallès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre es va rebre a les 22.34 hores al quilòmetre 12,5 de l’autopista, en sentit Barcelona.

Per causes que s’estan investigant, el conductor d’un turisme va baixar del seu vehicle i va ser envestit per una furgoneta. El SEM ha detallat que l’afectat va ser evacuat en estat crític a l’Hospital Parc Taulí i un altre home –menys greu- va ser donat d’alta in situ. Sis patrulles de Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i quatre ambulàncies del SEM van acudir a l’accident de trànsit.

Publicitat
Comentaris
To Top