ESPORTS

L’Olympiacos priva l’Astralpool d’accedir a la ‘final four’ de l’Eurolliga

La renda de dos gols de l’anada va ser insuficient a Grècia / LL. FRANCO

El  somni d’aixecar la segona Eurolliga consecutiva de l’Astralpool Club Natació Sabadell es va esvair al Pireu. L’equip de David Palma no va poder fer bo el resultat de l’anada i va caure eliminat per un contundent 10 a 5. “Ha estat un partit molt complicat. Sabíem que seria dur i les coses se’ns han complicat massa. Ara ens toca reflexionar i passar pàgina”, explica Mati Ortiz.

Ara, el pròxim repte europeu serà intentar aixecar la Copa LEN, que es disputarà el cap de setmana del 17-18 d’abril, encara amb seu per determinar. Abans, però, setmana de doble compromís d’alt voltatge a la Divisió d’Honor en el camí cap al títol de lliga: demà dimecres, derbi vallesà (20.30 h) davant el CN Terrassa a domicili i dissabte, a Can Llong, davant el CN Mataró.

A Budapest per jugar els quarts

D’altra banda, l’Astralpool CN Sabadell masculí es va quedar a les portes d’accedir a la final de la Copa del Rei després de caure davant el totpoderós Zodiac CN Atlètic Barceloneta, tot i el bon partit de l’equip de Quim Colet. “Estic molt content. Hem fet un excel·lent partit, que ens servirà per agafar el ritme competitiu europeu per al futur”, explica Colet.

Sense gaire temps per descansar, l’equip ja està centrat en el duel que l’enfrontarà demà a Hongria (18.30 h) davant l’OSC Budapest a l’anada dels quarts de final de la LENEuroCup.

Comentaris
To Top