DS MOTOR

Sergi Giralt, podi especial al Ral·li Catalunya Històric

Sergi Giralt, a la redacció del Diari de Sabadell
El copilot sabadellenc Sergi Giralt, a la sortida del ral·li / RALLYCATALUNYA

Pujar al podi sempre és benvingut, i si a sobre ho aconsegueixes després de perdre el teu pare dies abans de la cita, encara més.

Aquest és el cas del copilot sabadellenc Sergi Giralt, que va aconseguir la segona posició en la 5a edició del Ral·li Catalunya Històric en la categoria Regularitat Sport fent parella amb Juan Pedro García amb l’Autobianchi A-112 Abarth. “Emocionalment va ser molt dur, però, alhora, molt bonic. I més per com es va produir. És un ral·li que m’agrada, que manté el secretisme fins al darrer moment i això ens juga a favor”, explica Sergi Giralt.

Divendres, en la primera tongada de quatre dels dotze trams, i amb vuitanta-cinc cotxes a la sortida, la baixada de la Mussara no va ser del tot perfecte, fet que va situar la parella García-Giralt lluny de les primeres posicions (6). Dissabte, i sobretot diumenge, en un darrer tram mil·limètric, l’Autobianchi A-112 va esgarrapar la segona posició final a l’últim quilòmetre: “Ens ho vam emportar per només dues dècimes. Un final rodó després d’una setmana complicada”, assegura.

Comentaris
To Top