Oci i cultura

La soprano Maite Alberola encarna ‘Aida’ en la nova òpera de La Faràndula

Alberola, a ‘La Traviata’, l’any 2020 a Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

El proper dimecres, 28 d’abril, s’estrena l’obra operística Aida al Teatre de la Faràndula de Sabadell. També hi haurà sessió divendres i diumenge. Posteriorment, i com ja és habitual, farà gira per Manresa, Sant Cugat del Vallès, Granollers, Reus, Viladecans, Barcelona, Girona i Lleida. Aquest serà la segona producció de la Fundació Òpera a Catalunya, nascuda per donar continuïtat als gairebé 40 anys de tasca de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell.

En el paper d’Aida hi haurà la soprano Maite Alberola. En el paper de Radamès hi serà Alejandro Roy, qui ha actuat al Festival Puccini e Torre del Lago i al Metropolitan Opera House de Nova York amb l’òpera La fanciulla del West. La mezzosoprano Laura Vila ocuparà el paper d’Amneris, el baix canari Jeroboám Tejera serà Ramfi s i el baríton Carles Daza serà Amonasro. Finalment el jove talent Alejandro Baliañas, sorgit de la pedrera de l’Escola d’Òpera de Sabadell, tanca l’elenc artístic en el paper de Ilre.

La direcció musical correrà a càrrec del director musical de la companyia, Daniel Gil de Tejada. La direcció d’escena i vestuari estarà liderada pel Carles Ortiz i l’escenografia de Jordi Galobart.

Comentaris
To Top