ESPORTS

No els fan ombra

Irene González, en una acció del duel a Can Llong / LL. FRANCO

L’Astralpool Club Natació Sabadell va deixar palesa la seva superioritat en el derbi vallesà davant el CN Terrassa (12-5) i aquest dissabte es jugarà la primera posició en la darrera jornada de la fase regular davant el CN Mataró. “Estic molt satisfet amb la reacció de l’equip després de la LEN Trophy. Al davant teníem un Terrassa molt competitiu i la sensació és que estem molt endollats per acabar primers”, explica el tècnic David Palma. Tot i no disposar de Maartje Keuning fins al tercer període per unes molèsties físiques, l’Astralpool va dominar de principi a fi un partit que va tenir un guió molt semblant al viscut a l’Àrea Olímpica. La bona defensa nedadora, amb una gran Laura Ester sota pals, va deixar amb la pólvora remullada a les Bea, Pili i companyia. Només la boia Paula Leitón aconseguia trobar alguna escletxa a la teranyina nedadora: “Em pensava que ens costaria més, perquè l’equip encara no està en el seu moment òptim, tot esperant arribar-hi en el play-off”.

El 6 a 2 a la mitja part demostrava la superioritat sabadellenca, que augmentaria amb el pas dels minuts fins al 12 a 5 final, liderada per Maica Garcia i Sabrina van der Sloot, ambdues amb tres dianes, respectivament, el dia que tornava el públic per veure un partit del vigent campió de la Copa de la Reina.

Ara, l’equip ja es prepara per afrontar el duel decisiu d’aquest dissabte a la piscina Joan Serra de Mataró (18 h), on es jugarà la primera posició.

En cas de caure davant l’equip de Dani Ballart, sabadellenques i terrassenques es tornarien a veure les cares d’aquí a dues setmanes. De moment, però, des de l’entitat nedadora es confia a superar les maresmenques.

Comentaris
To Top