Ciutat

Ciutadans exigeix un reforç policial nocturn per fer front al vandalisme

Les cremes de contenidors són recurrents els caps de setmana / D.S.

Ciutadans insisteix a invertir més en matèria de seguretat. El grup municipal demana un dispositiu policial nocturn “de reforç especial” per fer front a actes vandàlics, com la crema de contenidors de la setmana passada, que va malmetre fins a una dotzena de cotxes.

Sabadell es lleva amb 23 contenidors cremats i 9 vehicles afectats

“Cremar cotxes i contenidors no pot sortir gratis”, expressa el portaveu del grup, Adrián Hernández, qui afegeix que “els veïns de Sabadell mereixen dormir tranquils, sense por a trobar-se l’endemà els seus vehicles cremats”.

En aquest sentit, considera que “sense toc de queda, amb la recuperació de llibertats, obertura de restauració a la nit i pròximament oci nocturn s’han de reforçar els dispositius policials”. Segons Hernández, actualment, “són clarament insuficients per controlar aquests actes i d’altres incívics com botellons”.

El portaveu també ha carregat contra el Govern: “El PSC va prometre des de l’oposició un augment d’efectius policials al torn de nit. I ara que governen amb Podemos i el partit de Puigdemont no se’n recorden, de les seves promeses ni de la seguretat de la ciutat”.

Comentaris
To Top