Publicitat
Ciutat

Sabadell es lleva amb 23 contenidors cremats i 9 vehicles afectats

Avui a la matinada han cremat intencionadament fins a 23 contenidors a Sabadell i 9 vehicles s'han vist afectats indirectament per aquests actes vandàlics. La crema intencionada ha tingut lloc als carrers de Manuel de Falla i Aristòtil a Can Rull, al carrer Eivissa a Merinals i al carrer Borell al Centre. Segons fonts municipals, el cost estimat d'aquest episodi es troba al voltant dels 23.000 €.

L'Ajuntament ha condemnat els fets i ha afirmat que perseguirà els autors d'aquest "greu" episodi.  De fet, la Policia Municipal manté investigació oberta i en curs per identificar-los.

"Tindrem tolerància zero amb els incívics que provoquen aquests actes. Aquesta nit hem muntat un operatiu amb més efectius uniformats i de paisà, també estem coordinant-lo amb Mossos", ha afirmat el tinent d'alcaldessa de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top