ESPORTS

‘Flash-back’ de records a la pre-estrena de ‘Tornar, 10 anys d’Ipurua’

D'esquerra a dreta, els quatre ideòlegs: Pau Vituri, Roger Benet, Adrián Arroyo i Sergi Garcés /DS

Aquest divendres 28 de maig se celebren 10 anys de l’ascens a Segona Divisió del Centre d’Esports Sabadell a Segona Divisió. Coincidint amb aquesta data històrica per l’entitat arlequinada, aquest dijous l’auditori de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell ha estat l’escenari per veure la preestrena del documental ‘Tornar, 10 anys d’Ipurua‘, produït per l’equip d’Esports de Ràdio Sabadell.

Amb la presència de bona part de la plantilla d’aleshores, amb el tècnic Lluís Carreras al capdavant, s’ha pogut conèixer detalls inèdits de com es va gestar aquella fita històrica, amb vivències de primera mà de protagonistes com David de Navas, Albert Puigdollers, Juanjo Ciercóles, Juvenal EdjogoOwono, Isaac Cuenca i Marc Fernández, l’autor del decisiu gol davant l’Eibar a Ipurua que va donar l’ascens al futbol professional.

A l’acte hi ha assistit la tinenta d’alcaldessa Marta Morell; el tinent d’alcaldessa Pol Gibert; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes; el director general del CE Sabadell, Bruno Batlle; el portaveu del grup inversor del club, Pau Morilla-Giner; i la vicepresidenta del CE Sabadell, Ana Navés, entre altres personalitats presents a la preestrena. Demà, divendres, serà l’estrena, oberta a tot el públic en general a partir de les 18.30h al mateix escenari. Tota la recaptació econòmica anirà destinada a l’àrea de pediatria de l’Hospital Parc Taulí.

Comentaris
To Top