ESPORTS

Iker Pajares revalida el títol d’Espanya amb gran autoritat

Iker Pajares juntament amb els seus entrenadors / CEDIDA

El gran dominador de l’esquaix nacional. Iker Pajares va demostrar la seva absoluta supremacia en el Campionat d’Espanya d’esquaix que per segona vegada es va celebrar a Catalunya, a les instal·lacions de l’Esportiu Rocafort de Barcelona. La trajectòria del jugador sabadellenc va ser impecable i no va cedir ni un set en un torneig en el qual van participar 150 jugadors.

Pajares va superar amb relativa facilitat Joel Jaume i Hugo Varela a les dues primeres rondes (3-0). A semifinals es va trobar amb un Edmon López que coneix molt bé perquè és el seu company d’entrenament. El 3-0 pot fer pensar en un duel còmode, però no va ser així: “Van ser tres sets molt ajustats i durs. La prova és que el partit va durar gairebé una hora i mitja”, reconeix Iker. En el duel decisiu, Borja Golan va ser de nou el seu rival, com havia passat l’any passat a Santa Cristina d’Aro.

Iker va sortir amb força per adjudicar-se el primer set amb solvència (11-4) i en el segon, amb un 2-0, una relliscada de Borja va provocar una lesió i la seva retirada. Això va donar-li un títol amb sabor agredolç al sabadellenc. “Sempre sap greu guanyar per aquestes circumstàncies perquè hauria estat un partit molt competit, però va anar així i estic content del meu rendiment. No ha estat gens fàcil i això demostra que cada vegada hi ha un nivell més alt en l’àmbit estatal. Els joves jugadors estan progressant moltíssim i obliga a estar sempre ben preparat”. Els nous reptes d’Iker Pajares se centren en el circuit PSA i l’objectiu de millorar el seu rànquing mundial. Ara mateix es troba en la 32a posició.

Comentaris
To Top