ESPORTS

Edgar Hernández avala l’arribada de Ramon Folch al Sabadell

L'excapità Edgar Hernández, celebrant un gol a la Nova Creu Alta davant el Rayo / Ll. Franco

Encara no és oficial, però tot apunta que el migcentre Ramon Folch es convertirà en jugador del Centre d’Esports a les pròximes hores una vegada hagi resolt la rescissió del seu any de contracte amb l’Elx, club que el va cedir al Tenerife la passada temporada. Nascut a Reus fa 31 anys, Folch va explotar com a jugador a les files del Reus Deportiu on va coincidir amb l’ex capità arlequinat Edgar Hernández. El gavanenc avala el fitxatge i assegura que “el Sabadell s’emportarà un tros de jugador”.

Ramon Folch va ser peça clau en el conjunt reusenc a Segona B i l’ascens històric al futbol professional, jugant gairebé la totalitat de partits. A la primera temporada a Segona A, va disputar 39 partits i va marcar 4 gols. “És un mig centre amb una gran intel·ligència i una gran capacitat per col·locar-se en cada moment del partit. Té bon toc de pilota, és sacrificat i també és un noi espectacular dins del vestidor”, ha explicat al Diari de Sabadell el seu ex company i ex capità del Centre d’Esports, Edgar Hernández, minuts després d’acabar el seu entrenament amb el seu nou club, el Gimnàstic de Tarragona.

Edgar creu que “el Sabadell farà un fitxatge espectacular i d’altíssim nivell que el convertirà en un equip molt competitiu. Es tracta d’un mig centre de gran categoria. S’adaptarà molt bé al sistema d’Antonio Hidalgo”. La passada temporada, a les files del Tenerife, va ser important fins a l’arribada de Ramis, amb qui va perdre protagonisme. Folch va jugar el partit de la primera volta a l’Heliodoro Rodríguez contra el Sabadell (1-2), però no va disputar el de la Nova Creu Alta. Ara pot fer-ho com a jugador del Sabadell.

Ramón Folch (Elx) a prop i Limones segueix sent una opció a la porteria

Comentaris
To Top