ESPORTS

Ramón Folch (Elx) a prop i Limones segueix sent una opció a la porteria

El jugador tarragoní va jugar al Tenerife la passada temporada / CEDIDA

L’operació-fitxatges del Centre d’Esports sembla que s’accelerarà aquests pròxims dies previs a l’inici dels entrenaments, previst pel dilluns que ve a la Nova Creu Alta. Segons el compte de twitter @cazurreando.com, especialitzat en el seguiment de possibles fitxatges i tota mena de rumorologia del futbol de Primera, Segona i Tercera RFEF, el Sabadell tindria gairebé lligat el migcampista de 31 anys Ramón Folch. L’únic escull és l’any de contracte que li resta amb l’Elx. El futbolista estaria negociant la seva sortida del club alacantí per signar pel club arlequinat. Podria fer-ho a les pròximes hores o a final de setmana.

D’aquesta manera, Ramón Folch tornaria a Catalunya. Nasctu a Reus (Tarragona), la seva explosió futbolística va arribar en el conjunt reusenc, ara desaparegut pels seus problemes econòmics. Va ser peça clau durant tres temporades fins a culminar amb l’ascens i l’estrena en el futbol professional. Folch va cridar l’atenció del Real Oviedo, on va militar dues temporades oferint un gran rendiment. En la temporada 19/20 va fitxar per l’Elx i també seria important (33 partits) per aconseguir el retorn a la Primera Divisió en el play-off contra el Girona. L’Elx va decidir una cessió al Tenerife la passada temporada i el seu protagonisme va baixar, sobretot amb l’arribada de Ramis a la banqueta. De totes maneres, va disputar 24 partits, un dels quals el Tenerife-Sabadell (1-2) de la primera volta a l’Heliodoro Rodríguez.

Un mig centre amb poder físic gràcies a la seva envergadura (1,81 m) i un nivell tècnic notable. De fet, aquesta operació significaria descartar una de les opcions de renovació que pretenia fer el Sabadell amb Adri Cuevas i Iker Undabarrena. Tot apunta que el basc quedaria fora i només l’andalús tindria possibilitats de continuar. Una altra posició clau que es podria definir aviat és la porteria. Després de la incorporació del jove Emilio Bernad, el director esportiu, Jose Manzanera, busca un perfil de porter veterà, amb experiència i capacitat de lideratge. L’ex porter del Mirandés, Limones, sembla complir aquestes condicions i és una de les opcions que tindria més força entre els diferents candidats.

Comentaris
To Top