Ciutat

La zona blava torna a ser de pagament a Sabadell

Es reactiva la zona blava / G.Plans

La zona blava torna a estar en marxa des d’avui dilluns, després de dues setmanes inactiva. Des del 9 d’agost, i fins al diumenge 22, la zona blava de Sabadell ha estat gratuïta.

A la ciutat hi ha tres àmbits de gestió de la zona blava: Eix Macià i Vapor Turull, amb un temps màxim d’estacionament de 120 minuts; plaça de Jaume Girabau i Mercat de la Creu Alta; i resta de la ciutat, amb un marge d’estacionament de 90 minuts.

Aquestes àrees estan diferenciades per horari de servei i temps màxim d’estacionament, que s’adeqüen a la intensitat del trànsit i l’activitat comercial de cada una de les àrees. De fet, a Sabadell hi ha al voltant de 1.500 places d’estacionament de zona blava en servei controlades mitjançant 63 màquines expenedores de tiquets.

Comentaris
To Top