Oci i cultura

La ‘rentreé’ (social) dels enamorats dels llibres

Presnetació d'un llibre de Raül Romeva, l'hivern passat / VICTÒRIA ROVIRA

Amb el mes de setembre, arriba també la ‘rentreé’ literària. Tant de novetats a les prestatgreies, com de les seves presentacions en societat. El nou curs a la La Llar del Llibre (al carrer Sant Antoni) ve carregada de presentacions, que arrenquen la setmanan vinent.

Dilluns (dia 13) presenten Dones poetes de la Maresmaa cura d’Emília Illamola i Queralt Morros, editat per Voliana edicions. L’endemà serà Joan-Lluís Lluís qui visiti Sabadell per parlar del seu Junil a les terres dels bàrbars (Club editor). El dijous (16) arriba el torn de Una imagen & mil palabras, de la mà de Mayca Martínez i Rafael Peñas (Algorfa editorial). Estaran acompanyats per Elisenda Avellaneda. Tancarà la setmana la joveníssima Marina Vila, de 8 anys, per presentar El millor regal  de Marina Vila (de l’editorial local Sibilam edicions). A l’acte, divendres 17, l’acompanyaran la il·lustradora Sílvia Morilla i l’escriptor (i pare) David Vila i Ros.

La següent setmana s’enceta amb Simone Costa i el seu Capgirats. El Daimon retrobat (editat per El cep i la nansa edicions). Dimarts ens visita Roser Caminals, autora barcelonina qui resideix als Estats Units. Caminals ha guanyat recentment el Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana, amb el seu Garbo parla. L’acte (dilluns 20) estarà presentat per Núria Pradas. El dimecres (22) seràn Joaquim Jubert i Josep Maria Uyà els que parlin a la llibreria, tot presentant El flâneur a la finestra. Novel·la del coneixement (Edicions Cal·ligraf). Ambdos estaran acompanyats d’Antoni Dalmases. El dijous es parlarà de La ruta natural, de la mà del seu autor Daniel Ruiz-Trillo. L’acompanyyarà en aquesta ocasió David Vila i Ros.

La següent setmana de setembre arrenca amb el llibre Despierta tu intuición de Loli Rivas (dilluns 27), qui tindrà al seu costat el regidor de Cultura Carles de la Rosa. Dimarts es parlarà de The Beatles Rubber Soul, d’Enrique Torras (California Editorial). I finalment, el dimecres 29 arriba La vida autèntica, esperada novel·la de Montse Barderi (Columna). En aquesta ocasió, compartirà diàleg amb Jordina Puntí, cap de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell.

Comentaris
To Top