ESPORTS

Juan Ibiza: “El Sabadell ha fitxat un migcampista de nivell top de Segona Divisió”

Juan Ibiza en la seva presentació com a jugador del Centre d'Esports fa un any / Ll. Franco

Sergio Aguza comença a entrenar aquest dimecres a les ordres d’Antonio Hidalgo a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat per facilitar les feines de millora que s’estan fent a la gespa de la Nova Creu Alta, malmesa per les pluges de les últimes setmanes. L’últim fitxatge arlequinat, que tanca definitivament la plantilla, arriba amb l’objectiu de ser una peça clau al mig del camp i millorar les prestacions ofensives de l’equip. La seva experiència a Segona Divisió A és un aval important, amb gairebé 170 partits.

Un dels equips que ha jugat més partits a la categoria de plata és l’Almeria, on va coincidir amb l’exarlequinat Juan Ibiza. El central va fitxar aquest estiu per l’UD Ibiza i continua a la lliga SmartBank. “El Sabadell ha fet un fitxatge de nivell top de Segona Divisió”, ha resumit Juan Ibiza, consultat pel Diari de Sabadell. Afegeix que “el Sergio és un jugador de moltíssima qualitat, excel·lent tracte de pilota i un bon colpeig. És un autèntic jugón“.

Tot i que la seva millor qualitat és la qualitat tècnica, Juan també destaca “la seva capacitat per arribar a la porteria contrària. Físicament té força recorregut i estic convençut que farà una gran feina al Sabadell. A més li desitjo tota la sort del món perquè és un bon amic meu i també vull que el Centre d’Esports faci una gran temporada. Allà em van tractar molt bé i guardo un record inoblidable malgrat el descens”. Van coincidir dues temporades en el club andalús encara que en l’última, Juan va jugar cedit al Centre d’Esports i Aguza va repartir la seva cessió entre Cartagena i Ponferradina. Ara vol retrobar el seu millor futbol en l’equip arlequinat.

Comentaris
To Top