ESPORTS

Els esportistes olímpics sabadellencs reben el reconeixement de la ciutat

Un moment de l'acte al Saló de Plens de l'Ajuntament / Lluís Franco

Suport institucional. El Saló de Plens de l’Ajuntament s’ha convertit en un escenari olímpic. Esportistes sabadellencs i del Club Natació que van participar en els Jocs del Japó han rebut el reconeixement públic de la ciutat. No hi eren tots, però sí una important representació. El waterpolo ha tornat a manar amb Laura Ester, Judith Forca, Irene González, les neerlandeses Maartje Keuning i Sabrina Van der Sloot a més de Bernat Sanahuja. També la nedadora Marina Garcia i en representació dels Jocs Paralímpics, han assistit el nedador Óscar Salguero i el tècnic de la selecció de bàsquet en cadira de rodes, Óscar Trigo.

El grup d’esportistes i representants del Club Natació olímpics al Japó / Lluís Franco

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha cedit tot el protagonisme als esportistes mentre el president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí, s’ha mostrat satisfet d’aportar tants representants de l’entitat a uns Jocs. “És un motiu per sentir-se contents i emocionats”, ha subratllat. La portera del conjunt nedador, subcampiona olímpica, Laura Ester, ha sigut molt concisa: “És un honor poder representar a Sabadell pel món. Tant de bo puguem seguir pel mateix camí i continuar fent història”, ha dit.

Un honor
Els esportistes paralímpics també van tenir una destacada participació al Japó. El tècnic Óscar Trigo, malgrat les dificultats de la pandèmia per poder competir, s’ha mostrat “content i orgullós” mentre el nedador Óscar Salguero, subcampió olímpic, ha insistit que “sempre significa un honor representar la meva ciutat. Espero que vinguin més motius per celebrar-ho en el futur”. Marta Farrés ha tancat l’acte agraint l’esforç de tots els esportistes per posar tan amunt el pavelló de la ciutat. Els ha animat a continuar per aquest camí.

Comentaris
To Top