CONTINGUT PATROCINAT

Unitat integral de Cirurgia de l’Obesitat, ara a Grup Policlínic

Unitat integral de Cirurgia de l’Obesitat, ara a Grup Policlínic

La Unitat integral contra l’obesitat i el sobrepès de Grup Policlínic incorpora el reconegut cirurgià bariàtric Dr. Osorio

Policlínic Torreblanca, a Sant Cugat del Vallès, incorpora un nou especialista de reconeguda trajectòria en cirurgies de l’aparell digestiu, com és el cirurgià bariàtric Dr. Javier Osorio Aguilar. Aquesta Unitat ens ofereix solucions a l’obesitat i el sobrepès amb diferents Cirurgia de l’obesitat i tractaments, com ara:

No totes les cirurgies o programes d’aprimament serveixen igual per a tots els pacients, i només en una visita personalitzada per un equip d’experts podràs obtenir el programa més eficaç per a tu. Per Això la nova Unitat compta amb un equip multidisciplinar  per oferir el servei més personalitzat, amb especialistes en:

  • Endocrinologia
  • Nutrició
  • Psicologia
  • Cirurgia bariàtrica

Quan l’obesitat s’ha establert i no han funcionat les dietes ni els tractament mèdics i farmacològics, cal controlar-la amb la cirurgia. Hi han diferents cirurgies que es poden fer i també diferents tècniques quirúrgiques a l’abast del cirurgià bariàtric, algunes d’elles poc invasives com ara la cirurgia laparoscòpia

Ara disposes d’una visita informativa gratuïta, amb el Dr. Javier Osorio, i el seu equip d’experts de la nova unitat integral contra l’obesitat i el sobrepès que pots reservar en:

Cita on-line

Policlínic Torreblanca, pertany a la xarxa de centres mèdics de Grup Policlinic

Telèfon: 93 589 38 00| E-mail: [email protected] | Av. Torreblanca, 2-8. Sant Cugat del Vallès

Comentaris
To Top