ESPORTS

At. Sanluqueño-Sabadell a la primera eliminatòria de la Copa del Rei

Imatge del partit de lliga a la Nova Creu Alta davant l'At. Sanluqueño
Amb aquest gol de Moha va derrotar el Sabadell al conjunt gadità a la Nova Creu Alta / Ll. Franco

Rival de la mateixa categoria i el mateix grup. El Sabadell ha quedat emparellat amb l’At. Sanluqueño a la primera eliminatòria de la Copa del Rei, sortejada aquest dijous a la Federació Catalana de futbol, amb la presència del president Luis Rubiales, qui ha volgut donar màxima rellevància la competició amb la tradicional etiqueta #laCopaMola. També ha confirmat que tots els partits seran televisats.

La bola del Centre d’Esports ha sortit en el tram final del sorteig, quan només quedaven possibles rivals de la Primera RFEF. La principal incògnita era saber si l’eliminatòria, a partit únic, es jugaria a casa o a fora. No ha tingut gens de fortuna l’equip arlequinat, que haurà de fer més de mil quilòmetres entre setmana per desplaçar-se a Sanlúcar de Barrameda, a l’estadi El Palmar, que també visitarà a la segona volta de la lliga.

Encara no se sap la data exacta. El més probable és que sigui el dimecres 1 de desembre, però la finestra s’obre també al dimarts 30 de novembre o dijous 2 de desembre. Aquesta està gairebé descartada perquè el Sabadell té partit de lliga el dissabte 4 de desembre a Palamós davant la UE Costa Brava. Una possibilitat seria endarrerir aquest partit a diumenge. En tot cas, l’equip gadità gaudirà de més descans perquè juga el divendres 26 de novembre a casa contra l’Albacete i el diumenge 5 de desembre a Algesires en la següent jornada.

Curiosament, l’At. Sanluqueño és un dels dos equips que ha guanyat el conjunt d’Antonio Hidalgo aquesta temporada. Va ser a la Nova Creu Alta gràcies al gol de Moha Ezzarfani al minut 82. Ara caldrà veure com arriba el Sabadell a aquesta primera eliminatòria, després d’enfrontar-se a la lliga a RM Castilla i Andorra. Els resultats seran claus per la continuïtat del tècnic. Cal recordar que la temporada passada el Centre d’Esports va eliminar CD Ibiza-Islas Pitiusas i va caure a la segona ronda als penals també a Eivissa davant la Penya Deportiva Santa Eulàlia.

Comentaris
To Top