ESPORTS

El Centre d’Esports Sabadell és menys fort sense ells

Hidalgo, Juve i Salafranca, a Sant Cugat, durant un entrenament / CEDIDA

Tant de bo la dinàmica esportiva del Centre d’Esports Sabadell faci un tomb amb l’arribada de Pedro Munitis –l’equip i la institució ho necessita–, però més enllà dels resultats, l’entitat arlequinada, amb una mirada a llarg termini, és més dèbil des del dissabte passat, quan Antonio Hidalgo va ser destituït de les seves funcions. Bé, segurament, la debilitat va començar quan el Consell Administratiu va decidir fulminar el director esportiu, José Manzanera, un dels homes forts del nucli més proper d’Hidalgo al CE Sabadell. Una relació que transcendia més enllà del terreny de joc i que deixava una mica més orfe el tècnic. O segurament ve de més lluny tot plegat: quan amb la derrota davant el Barça B ja es demanava el cap del tècnic de Canovelles. Però ara tant se val, la decisió ja està presa i el temps dirà si ha estat l’encertada (tant de bo sigui així). El que està clar és que ara se sortirà a l’arena sense escut.

El Centre d’Esports hi perd, perquè difícilment hi haurà un pòquer de persones –Antonio Hidalgo, Juvenal Edjogo-Owono, José Manzanera i Ignasi Salafranca– que hi dediquin tantes hores, moltes d’elles amb molta generositat, pel bé del Club i amb una idea de jugar a futbol que va més enllà de guanyar o perdre.

Amb ells –Hidalgo i Juvenal– també marxa Salafranca, sempre discret i lleial amb el de Canovelles, qui fins al darrer partit va ser una persona de la màxima confiança del tècnic, perfilant l’onze de Valdebebas, hores abans del duel.

Comentaris
To Top