ESPORTS

L’equip masculí del CN Sabadell, campió del Campionat d’Espanya

La representació de l'equip masculí i femení a Mallorca / CEDIDA

El Club Natació Sabadell va ser un dels grans protagonistes del Campionat d’Espanya absolut en piscina de 25 metres celebrat a Palma de Mallorca. L’equip masculí es va proclamar campió –un error de la Federació no donava el títol en un primer moment–, superant el Sant Andreu i Real Canoe, i l’equip femení va aconseguir el subcampionat, només superat pel Sant Andreu. En total, 22 medalles, entre ors, plates i bronzes.

En l’apartat individual, la gran protagonista va ser Catalina Corró, guanyadora de quatre medalles d’or (100 papallona, 400 estils, 200 papallona i 200 estils), a més d’una medalla de bronze als 100 estils, per davant de la seva companya Marina Garcia. Nerea Ibáñez es va penjar el bronze en els 200 lliures.

En l’apartat masculí va destacar Sergio de Celis, amb la segona millor marca d’Espanya als 100 lliures. Als 200 lliures va ser el més ràpid, mentre que als 50 lliures va aconseguir pujar al podi. A més, Diego Mira va aconseguir la plata als 200 esquena, mentre que Álex Ramos, als 100 papallona, es va quedar a les portes del podi.

Ara, el pròxim repte de l’equip de Casti serà a finals de mes amb la Copa de Clubs a Sant Andreu els dies 22 i 23 de desembre. Abans, el Mundial a Abu Dhabi del 16 al 21 de desembre.

Comentaris
To Top