DS MOTOR

El Grup Piaggio estrena un nou concessionari a Sabadell

Es troba al carrer de Joaquim Costa,7 / DS

El Grup Piaggio acaba d’estrenar un nou concessionari a Sabadell, concretament, al carrer de Joaquim Costa, 7, sota el nom de Vallescar MotoVallescar Automoció, amb una dilatada experiència de més de cinquanta-sis anys, és l’encarregat de conduir aquesta nova i il·lusionant etapa sobre dues rodes per a la comercialització de la gamma completa de productes de Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, que abraça tant la venda de motos, recanvis i accessoris, com l’assistència tècnica i el servei de postvenda.

Amb unes àmplies instal·lacions que inclouen exposició i taller, Vallescar Moto disposa d’un gran equip professional per atendre tots els seus clients amb la màxima qualitat i un servei totalment personalitzat d’acord amb les necessitats de cada client, que és una de les principals premisses de Vallescar Moto, i aconseguir la màxima satisfacció del client.

Comentaris
To Top