El CNS s’encalla a Ripollet i l’Amics del Pou cau golejat a Cerdanyola

Arnau Manzano, en una imatge d’arxiu, amb el golejador Rachid / ll. f.

La bona dinàmica de resultats del Club Natació Sabadell es va tallar en sec a la bombonera de Ripollet. L’equip de Borja Burgos va caure per la mínima (2-1) davant el conjunt local, un rival directe en la lluita per allunyar-se de la zona baixa del grup 3 de la Segona Divisió B. Els nedadors, que aquest cap de setmana rebran al pavelló del Nord el líder Mataró, s’allunyen a dotze punts del play-off d’ascens.

Els sabadellencs van oferir la cara B, on va faltar intensitat durant bona part del partit. Álex Llamas, Pep Font i companyia no van estar encertats en les poques ocasions que va gaudir l’equip nedador. El Ripollet, un rival que aquesta temporada ha perdut potencial, en va tenir prou posant-hi més ganes per marxar al descans amb un resultat favorable (1-0).

Això mantenia les opcions intactes de victòria i més quan Llamas tornava la igualada, encara amb molts minuts al davant. Però en una falta lateral mal defensada, els ripolletencs superaven Josep Maria. L’intent de reacció es va quedar en això, en més ganes que encert.

La nova etapa, sense brots verds

La nota negativa de la jornada la va tornar a protagonitzar l’Amics del Pou en caure com a local al PEM Guiera de Cerdanyola –el Topbàsquet en va ser el motiu–. La nova etapa després de Cintu Aranda tampoc ha canviat la dinàmica de resultats i l’equip dels Merinals va caure golejat per un contundent 3 a 13. La permanència, però, continua a nou punts.