Publicitat
SANT QUIRZE

Interior obre un expedient pels aldarulls a la discoteca Waka

discoteca waka sabadell

La Generalitat convocarà una junta de seguretat local

Imatge d'arxiu de la discoteca Waka Sabadell, situada a Sant Quirze del Vallès / VICTÒRIA ROVIRA

El Departament d’Interior ha anunciat l’obertura d’un expedient informatiu a través de la Direcció General d’Administració de Seguretat (DGAS) després dels greus aldarulls amb tres ferits a l’exterior de la discoteca Waka. La conselleria liderada per Joan Ignasi Elena ha assegurat que convocarà una junta de seguretat local amb l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

De fet, Interior reclama al consistori que també obri un expedient i que prengui les “mesures necessàries” per evitar que es reprodueixin els disturbis. Prèviament, l’alcaldessa de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras, havia instat la Generalitat a fer-se càrrec de la situació per acabar amb els “delictes d’odi” i ha afirmat que el consistori no podia anar “més enllà” en aquest cas.

L’Ajuntament de Sant Quirze, de fet, ha condemnat “les situacions de violència, actituds de discriminació racista, xenòfoba o masclista als espais d’oci del municipi”. El consistori ha expressat “cansament de ser el centre d’atenció per totes les derivades que comporta l’oci nocturn” i ha reclamat a la Generalitat i als Mossos d’Esquadra que iniciïn totes les diligències per posar fi a aquesta situació.

“Per a un municipi petit com Sant Quirze del Vallès és inabastable contenir o controlar les grans aglomeracions que provoquen, així com les situacions habituals de desordres públics que acompanyen aquests ambients”, lamenta.

L’esclat de violència a la discoteca Waka deixa tres ferits

Publicitat
Comentaris
To Top