Ciutat

Alerta pel perill de les fortes ventades a Sabadell i a la comarca

Arbre de nadal caigut per les ventades a Castellar del Vallès / D.S.

Al llarg d’aquest divendres, Sabadell continuarà vivint fortes ràfegues de vent de fins a 36km/h. La presència de les ratxes tindrà incidència durant tot el matí. Des de Protecció Civil s’insta a mantenir al màxim les precaucions durant aquest episodi, d’alt risc, que també afecta altres municipis de la comarca, com Castellar del Vallès.

A partir del migdia, les ràfegues de vent minvaran una mica. Tanmateix, es mantindran fins dissabte a la tarda. No serà fins diumenge que acabarà l’episodi de ventades, segons previsions del Servei Meteorològic de Catalunya. A causa del risc alt de les ventades, Protecció Civil de la Generalitat ha activat la fase d’Alerta el Pla Especial d’Emergències, el Pla VENTCAT.

En els darrers dies, Sabadell ha estat un dels punts de la comarca des d’on el Servei d’Emergències ha rebut més trucades per incidències. Les trucades per comarques han estat les següents: Barcelonès (134 trucades, 115 de les quals de Barcelona), Vallès Occidental (58 trucades, 25 de les quals provinents de Sabadell i 14 de Santa Perpètua de Mogoda) i Vallès Oriental (18).

Arbre de Nadal caigut per les ventades a Castellar del Vallès / D.S.

Comentaris
To Top