ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell passa per sobre del CN Terrassa i consolida la tercera plaça

Sergi Cabanas, en una acció del derbi, celebrant un dels gols de l'Astralpool / LL. FRANCO

Exhibició. L’Astralpool Club Natació Sabadell continua immers en un gran moment de forma. I prova d’això és la golejada de l’equip de Quim Colet al CN Terrassa en el derbi vallesà de la Divisió d’Honor masculina per un contundent 10 a 4. Un rival que recentment ha participat en les rondes prèvies de la Copa d’Europa. Un triomf que permet als sabadellencs consolidar la tercera plaça de la Divisió d’Honor, amb només dues derrotes en onze partits, just quan s’arriba a l’equador de la fase regular.

El derbi era un banc de proves per mesurar en quin punt es trobava un equip, l’Astralpool, que d’aquí a menys d’un mes haurà de disputar l’anada de les semifinals de la LEN Euro Cup, davant un dels ‘grans’ de la lliga. Però un inici en tromba dels nedadors va deixar sense resposta l’equip de Dídac Cobacho, que veia com Kosta Averka, Fran Valera, Bernat Sanahuja i Ramiro Veich s’encarregaven de la parcel·la ofensiva, mentre Edu Lorrio era un mur infranquejable. Vuit minuts per fer evident que l’equip de Quim Colet pot aspirar a grans coses aquesta temporada.

Al segon període els terrassencs van ajustar més la seva defensa i prova d’això va ser que es va viure una part molt més equilibrada en tots els sentits, on l’Astralpool en va tornar a sortir vencedor, situant un 6 a 1 al descans llarg. Partit encarrilat. A la represa, els de Dídac Cobacho van apropar-se al marcador amb les dianes de Sergio Prieto i Ricard Alarcón (6-3). Un miratge. Averka, Cabanas, Sanahuja i Lluc Bertran s’encarregaven d’esvair qualsevol intent de remuntada situant el definitiu 10 a 4.

Comentaris
To Top