Diners

L’empresa de sofàs i matalassos Dormilega obre una botiga al Centre de Sabadell

Dormilega
Imatge de la nova botiga de Dormilega al Centre de Sabadell / LLUÍS FRANCO

L’empresa Dormilega, dedicada a la fabricació i venda de sofàs, mobles i matalassos, ha obert una botiga al carrer de Gràcia, 92, al Centre de Sabadell. L’establiment, que està operatiu des del divendres 10 de desembre, se suma als altres dos que té la companyia a la ciutat: un a la ronda de Ponent, 84, i l’altre a la carretera de Barcelona, 552.

“La nostra intenció amb l’obertura del nou local és arribar a encara més gent de Sabadell i del Vallès. La trajectòria que tenim avala la qualitat dels nostres matalassos, sofàs, canapès i somiers“, afirmen des de Dormilega.

Dormilega

El nou establiment de Dormilega està situat al carrer de Gràcia, 92 / LLUÍS FRANCO

Dormilega és una empresa familiar amb seu a Sant Quirze que es va crear l’any 1968. Actualment, compta amb sis botigues físiques: tres a Sabadell, una a Sant Quirze i dues més a Cubelles.

Tot i les dificultats en l’inici de la pandèmia, quan, fins i tot, la companyia va demanar finançament per fer front a les despeses fixes, ara es troba en ple creixement. “Les vendes es tornen a disparar i esperem un 2022 potent”, afirmen des de Dormilega.

Comentaris
To Top