ESPORTS

La maledicció del ‘9’: Toni Gabarre marxa sense marcar, com Antonio Madrigal

Antonio Madrigal a la Nova Creu Alta

Madrigal va arribar la temporada 05/06 a la Nova Creu Alta amb fama de golejador i va marxar sense marcar

Antonio Madrigal el dia de la seva presentació a l'Estadi / D.S.

El mercat d’hivern, actiu fins al 31 de gener, ha començat amb una baixa al Centre d’Esports: Toni Gabarre. Marxa sense haver marcat cap gol, una circumstància que pot semblar inversemblant quan parlem d’un davanter centre específic, però tampoc és la primera vegada que passa al Sabadell. La seva història gairebé és un calc del cas d’Antonio Madrigal, un 9 que va arribar la nefasta temporada 2005/06 juntament amb altres futbolistes de nom com Pablo Sanz, Iván Díaz o David Gallo.

Madrigal venia avalat per una targeta golejadora envejable a la Segona Divisió B. Després de passar pel Terrassa, a les files del Novelda va fer 32 gols en tres temporades i també va ser portada pel seu famós ‘hat-trick’ al FC Barcelona en una eliminatòria de Copa l’any 2002. També va mantenir el nivell sent un veterà en el filial del Llevant (9), però va ser posar-se la samarreta arlequinada i assecar-se l’olfacte golejador. Va participar en 12 partits (set com a titular) i en un total de 623 minuts, cap gol. Al mercat d’hivern, jugador i club també van pactar un acord per a la rescissió.

Uns números molt similars als de Toni Gabarre, qui també ha participat en 12 jornades (només en dues ha sortit com a titular), i acumula un total de 422 minuts en els quals no ha estat capaç de batre la porteria rival cap vegada tot i gaudir d’ocasions claríssimes davant Barcelona B, l’Algesires i el Vila-real B.

Com va passar amb Madrigal, el davanter d’Osca venia amb un registre realitzador important: 30 gols entre Tudelano i At. Balears en dues temporades. És cert que l’any passat va abaixar el nivell amb només tres dianes a les files del Numància, que baixaria a la Segona RFEF. Tampoc va començar gens bé al Sabadell, amb una lesió el dia del seu debut en l’amistós de pretemporada a la Nova Creu Alta davant el filial del Vila-real. Va escurçar les setmanes de recuperació, però la impressió és que mai va arribar al ritme competitiu necessari. El resultat, cap gol.

Es confirma la maledicció dels 9 al Sabadell. Qui no recorda també el cas de Rafael Lay? Va arribar com a pitxitxi de Tercera Divisió i només va fer un gol. Veurem si Kaxe la pot trencar. De moment, tampoc s’ha estrenat.

Comentaris
To Top