Ciutat

Ingressada al Taulí la nena que va caure des de la planta de dalt d’un Zara

[Marina Torras]

Una nena de cinc anys va ser traslladada a l’hospital Parc Taulí de Sabadell després de precipitar-se des del pis de dalt de l’interior de la botiga de Zara, de la Rambla d’Egara de Terrassa, dissabte a la tarda.

Punt des d’on va caure la nena, a l’interior del Zara de Terrassa

La nena es trobava estable i conscient quan els Serveis d’Emergències Mèdiques van endur-se-la al Taulí. Va passar la nit en observació i encara és d’hora per obtenir un diagnòstic clar, però tot apunta que les lesions són molt menys greus del que podia semblar en un principi, donada l’alçada de la caiguda.

L’accident va provocar que tres ambulàncies del Servei d’Emergències de Terrassa, una unitat medicalitzada pediàtrica i dues dotacions de Policia Municipal es desplacessin ràpidament al lloc dels fets, a més de despertar la curiositat de més de mig miler de persones, que es van arreplegar al voltant de l’establiment de roba, que va tancar les portes arran de l’episodi.

Després de l’accident, la Policia Municipal va regular el trànsit per dispersar l’alta concentració de gent a la Rambla d’Egara i facilitar així el pas dels autobusos per la zona.

Unes 500 persones es van concentrar al voltant del Zara arran de l’accident

Comentaris
To Top