ESPORTS

L’Albacete-Sabadell també ha estat ajornat per vuit casos del club manxec

Pedro Munitis

Després de la suspensió contra el Betis, el conjunt arlequinat tampoc podrà començar la segona volta al Carlos Belmonte

Munitis haurà d'esperar al 20 de gener per dirigir el següent partit / Ll. Franco

Increïble, però cert. El Centre d’Esports tampoc començarà la segona volta aquest dissabte al Carlos Belmonte. L’Albacete ha comunicat un total de vuit casos positius a les últimes hores i la Federació Espanyola de futbol ja ha comunicat oficialment el seu ajornament. El conjunt arlequinat, doncs, acumula dues suspensions en cinc dies: el duel contra el Betis Deportivo que estava previst per aquest dimarts i ara el duel d’Albacete.

El club manxec havia notificat dos positius la setmana anterior, de Jordi Sánchez i Jeisson, però ara el brot ha augmentat de manera considerable fins a vuit afectats. D’aquesta manera, el Sabadell tancarà la primera volta amb dues jornades pendents, una situació atípica que complica la preparació dels partits. Des del club arlequinat no hi ha hagut cap reacció oficial, però impera una lògica preocupació perquè el calendari pot quedar molt atapeït a partir d’ara.

Ara, el pròxim partit, si no hi ha cap més contratemps, seria el dijous 20 de gener, a la Nova Creu Alta, davant l’Alcoià (20 hores), equip que també té un partit pendent contra el Castelló. En teoria seria l’inici de la segona volta… amb dues jornades de la primera pendents. Una disbauxa.

Comentaris
To Top