ESPORTS

Pepe Martí anuncia que fa el salt a la Fórmula 3, amb només setze anys

Pepe Martí, la temporada passada, durant la celebració de la F4 ‘Spanish Championship’ / cEDIDA

El jove pilot, Pepe Martí, disputarà la temporada 2022 de FIA Fórmula 3 pilotant un dels monoplaces de l’equip Campos Racing, la mateixa estructura amb qui l’any passat va prendre part a la F4 Spanish Championship.

Amb aquest anunci, Martí fa un pas endavant en la seva carrera esportiva després de l’exitosa estrena en el món dels monoplaces, on va aconseguir diverses victòries i la tercera posició en la classificació general d’un campionat on Martí va ser el rookie entre els participants nacionals. Uns resultats que li van donar l’oportunitat de fer el primer test col·lectiu amb un monoplaça F3 en el Circuit Ricardo Tormo de València, el passat novembre.

“Estic molt content de poder continuar amb Campos Racing un any més. L’any passat vam treballar molt bé i fer el pas a la FIA Fórmula 3 amb l’equip m’ajudarà molt per continuar millorant”, explica Martí.

El sabadellenc  fa el salt a la F3 amb només setze anys i es converteix en el primer pilot confirmat per l’escuderia d’Alzira. La primera cita serà el pròxim 19 i 20 de març en el circuit de Bahrain, coincidint amb la Fórmula 1: “La primera vegada que vaig pujar a l’F3 em va impactar molt la potència que tenen. Vaig pensar: ‘això sí que corre’”, detalla.

La notícia s’ha fet pública mentre Martí està a Dubai, on aquest cap de setmana disputarà  la segona prova de la Fórmula Regional Asia.

Comentaris
To Top