ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell, a prop de la segona final europea de la història

El tècnic Quim Colet, durant un temps mort en la recent edició de la Copa del Rei celebrada a la piscina Finetwork aquatics de Can Llong / ll. F.

Quatre partits en sis dies. L’Astralpool Club Natació Sabadell està a només un dia –dimecres (19.30 h)– de disputar el partit més important d’aquesta temporada: en joc, la segona final europea de la història de l’entitat, onze anys després de caure davant el Savona italià, a la final de la Copa LEN.

Aquest serà el darrer encontre que afrontarà l’equip de Quim Colet en poc menys d’una setmana després de proclamar-se subcampió de la Copa del Rei, el diumenge passat, en caure a la final davant el totpoderós Atlètic-Barceloneta (12-5): “Hem de tenir una mentalitat nova, diferent, per afrontar el partit davant el Barcelona i sortir a morir per intentar passar”, va explicar el sabadellenc Sergi Cabanas, poc després de la final disputada a Can Llong.

Un títol, el de la Copa del Rei, que per quedar-se a les vitrines del Club Natació Sabadell requeria trenta-dos minuts d’alt nivell, en atac i defensa, i encomanar-se a un mal dia dels d’Elvis Fatovic, per arribar amb opcions al tram final: “La lectura que en faig és la de sentir ràbia. A qui vagi a casa pensant-se que ha jugat bé i que no pot millorar, em sap greu, però no li posaré bona cara”, assegurava un Cabanas, que en la mateixa línia reconeixia el bon paper dels mariners: “L’Unai ha estat increïble i si no ens hem pogut enganxar al darrer quart, ha estat mèrit del seu treball defensiu. Tot i les males sensacions, hem estat lluitant durant tres parts i mitja”, afirmava.

“Demostrar de què som capaços”

La bona actuació davant el Mediterrani, als quarts de la Copa del KO, en què els de Quim Colet van oferir una immillorable versió, tant en atac com en defensa, seria la línia a seguir de cara al transcendental duel, en què els barcelonins comptaran amb Blai Mallarach, absent en el partit d’anada. Un reforç de nivell per intentar remuntar l’eliminatòria: “La clau està en la defensa. Els seus boies t’obliguen molt i en tenen quatre cincs que, si estan endollats, se’t pot complicar. Hem de demostrar de què som capaços, amb una defensa forta i sortint com bojos, sense cometre errors”.

Comentaris
To Top