Oci i cultura

La pianista Laura Andrés ens envia a nous universos, a l’Ideal de Barcelona

La tecnologia i la música tindran l’afany de transportar els espectadors a l’espai exterior

Espectacle immersiu de Laura Andrés / Julia termes

Després d’exhaurir totes les entrades el passat mes de febrer, la pianista i compositora sabadellenca Laura Andrés torna al Centre d’Arts Digitals Ideal de Barcelona a presentar el projecte Venus. L’artista portarà a escena una altra vegada el seu darrer disc en la sala immersiva de més de 1.000 m2 de pantalla , les nits del 8, 9, 10 i 11 de maig.

Entorn de la pianista, la tecnologia i la música tindran l’afany de transportar els espectadors a l’espai exterior. El piano serà “el cor latent d’aquest viatge”, entrellaçat amb “sonoritats modernes i captivadores, transportant-nos més enllà del temps i fent-nos enfrontar pors, abraçar emocions i deixar anar càrregues que ens retenen”, expressa l’artista.

/ JULIA TERMES

Venus, el seu tercer disc de Laura Andrés, recull nou temes a piano, sense lletra. Els sabadellencs van poder escoltar-lo en directe a la presentació de la Capital de la Cultura, al Teatre Principal, en dues sessions que van exhaurir entrades. “És música intensa, emocional, fàcil de digerir i que vol arribar al cor de la gent”, explicava aleshores la pianista sabadellenca.

 

Comentaris
To Top